Helmond - Moskou

Onze kans om eindelijk eens af te rekenen met alle vooroordelen over Rusland!

zaterdag, juli 14, 2007

RUSSISCHE ROBBIE WILLIAMS !


Hebben we even niets beter te doen dan naar een show op de Russische tv te kijken, (waar Zhiranovski trouwens zijn zangtalenten tentoonsteld), komt Misha, (onze oudste zoon) ons vertellen dat hij getipt is door een vriend, dat we in Rusland tegenwoordig ook een Robbie Williams hebben.
In eerste instantie dacht ik dat hij aan de paddo's zat, want dat hoor je tegenwoordig ook steeds vaker, maar nadat hij had verteld waar de beelden van deze figuur te vinden zijn, moet ik erkennen dat dit inderdaad het geval is!

Hij blijkt weggelopen te zijn uit de gevangenis, en heeft inderdaad wel eens gehoord dat hij op de superstar lijkt, maar kent deze eigenlijk niet!
Kijk maar!




pakka! helmos@web.nl

dinsdag, juli 10, 2007

EVEN RECHTZETTEN !

Was ik toch helemaal vergeten om de reeks documentaire-films van Ross Kemp voort te zetten de laatste week!
Maar ja, wat wil je, als je midden in de voorbereidingen voor de vakantie zit, dan vergeet je heel snel om orde op zaken te stellen.
Ik ga dit helemaal goed maken door de rest van de serie in één keer te plaatsen!
Ook ga ik mij uit de naad werken om mijn boekbespreking dit weekeinde te voltooien, zodat u ook hiervan op de hoogte bent!

ROSS KEMP (deel 3)



ROSS KEMP (deel 4)





ROSS KEMP (deel 5)




Pakka! helmos@web.nl

donderdag, juli 05, 2007

OLYMPISCHE WINTERSPELEN 2014 NAAR RUSLAND !


Mijn dag begon perfect, want tijdens het eerste radio-contact van deze dag, vernam ik dat de winterspelen in 2014 plaats vinden in het Russische Sochi!
Nu moet u weten dat dit de plaats is waar de vader van Natasha een groot deel van zijn leven heeft gewoond, dus is deze plats voor ons niet geheel onbekend.
Het is het Benidorm van Rusland, en dat de meeste mensen niet eens weet waar het gelegen ligt, bewijst wel de reacties van de meeste Nederlanders.
Wij weten in ieder geval wel waar deze episode van de winterspelen worden gehuisvest, en kunnen u vertellen dat het een schitterende locatie is.
In Sochi zelf zal het in de winter aangenaam vertoefen zijn, (ongeveer tien graden boven nul), en eenmaal richting de accomodaties, zullen de temperaturen richting de tien tot vijftien graden beneden het vriespunt kunnen oplopen!
Wij denken dat er geen betere locatie mogelijk zal zijn om deze winterspelen te laten spelen.
Toch zijn er, zoals altijd, weer mensen die menen te moeten reageren op dit feit, terwijl zij niet eens weten waar Sochi ligt.
Zelfs tijdens mijn favoriete ochtendshow op de radio, moest ik mij even verbijten om het commentaar van de presentatoren!
Edwin Evers, normaal wel vrij objectief tijdens zijn commentaren over zaken, vroeg zich af waarom het IOC had gekozen voor Sochi.
‘Sochi, waar ligt dat dan, moeten we naar dat gat afreizen?’.
Nou meneer Evers, u zult nog vreemd op staan te kijken waar u terecht komt, want zoals wij al eerder refereerden, is dit een druk bezochte badplaats, met alle gewenste voorzieningen.
Zoals ik al eerder refereerde, hebben wij dus familie in Sochi wonen, en bestaat er dus de kans dat wij een bezoek zullen brengen aan deze editie van de winterspelen.
Dat de meeste mensen uit Nederland balen van het feit dat zij dus niet bij deze spelen aanwezig kunnen zijn, blijkt wel uit het aantal commentaar dat zij leveren in een grote krant van Nederland.
Toch willen wij deze mensen wel vergeven voor hun onwetendheid, want ook deze mensen zullen nodig zijn om de spelen tot een succes te laten worden.
Sochi wordt werkelijk een groot succes, dat weten wij wel zeker.
Daarom willen we middels een aantal filmpjes laten zien wat Sochi nu eigenlijk inhoud!

























Pakka! helmos@web.nl

zondag, juli 01, 2007

OVER VOOR QUINCY !


Helaas, het blijkt over en uit voor Quincy Owusu bij Spartak Moskou!

Jammer, ik had nog wel wat vertrouwen in zijn toekomst bij de club uit Moskou, maar het lot heeft waarschijnlijk anders beslist.

De volgende club van de Ganhese Nederlander, zal waarschijnlijk Birmingham zijn, en dat betekend dus dat hij weer naar Engeland verhuist.

Toch wens ik hem een goede toekomst, en zal ik hem blijven volgen!