Helmond - Moskou

Onze kans om eindelijk eens af te rekenen met alle vooroordelen over Rusland!

zaterdag, oktober 14, 2006

HANDEN AF VAN DE VODKA !


Met stomheid geslagen, nam ik notie van het artikel dat ik op NU las, en ook op de tv werd behandeld!
Het westen gaat weer even bepalen wat goed is voor de grootste producenten van de nationale drank van Rusland.
Welke bepalingen zij denken op te leggen, kunt u hier lezen, want ik heb er eigenlijk niet veel trek in om deze aan u voor te leggen.
Er wordt weer even door de diverse westerse regeringen flink gepiepeld, en de onderdanen van deze regeringen zullen wel weer als makke lammetjes achter de stropdassen aanwandelen!
Ook de industrie is niet echt gelukkig met deze ontwikkeling, en laat weten dat zij best zelf wel kunnen bepalen wat er in de vodka gestopt dient te worden.
Nederland is een grote naam als het op produceren van vodka gaat, en de mensen die deze drank voor ons ontwikkelen hebben natuurlijk geen Balkenende’s, Bosjes, of Ruttens nodig om te bepalen of de drank wel goed genoeg is!
In Rusland wordt de drank door de bevolking vaak zelf gestookt, en worden zelfs hele speelfilms over geproduceerd.
Als u dit artikel leest, moet u niet voorbij gaan aan het gegeven dat de meeste dodelijke gevallen, niets te maken hebben met de illegale stook van deze drank, maar aan de hoeveelheid welke de personen hebben genuttigd!
Deze figuur bijvoorbeeld, zou wel eens teveel van de vodka hebben geproefd, en indien de drank hem niet noodlottig wordt, zal er wel eens een vrachtwagen, tractor, of personenauto de veroorzaker kunne zijn, of hij valt ergens te pletter!

Pakka. helmos@web.nl