Helmond - Moskou

Onze kans om eindelijk eens af te rekenen met alle vooroordelen over Rusland!

dinsdag, mei 29, 2007

MOSKOU ZONDER DE VERLOSSER !


Heel Rusland is in paniek, en terrecht!
Onze vriend Coen van Zwol stopt als correspondent van het NRC in Moskou.
Nu zult u zeggen, wellicht zal er een ander voor hem in de plaats komen, maar zijn web-log zullen wij in ieder geval gaan missen.
Hij gaat zich met zijn lieve vrouw Sieta, en kinderen weer in Nederland vestigen, en natuurlijk zijn wij de eerste die hem en zijn gezin al het beste wensen tijdens zijn terugkeer.
Het is tenslotte niet niets om terug te keren naar je geboorte land terwijl je kinderen opgegroeid zijn in het grote Rusland!
De kinderen hebben het grootste deel van hun leven door gebracht in het grote Moskou, dus zal het speciaal voor de kids een aanpassing zijn.
Coen en Sieta, vreselijk bedankt voor de mooie momenten met jullie, en we hopen dat we elkaar in Nederland nog eens zullen ontmoeten, dan maken we er zoals in Moskou, een onvergetelijke dag van!
Veel sukses gabber, we zullen je stukken in het NRC blijven volgen!!!!!!!!!!!!!!!
Treurig dat het allemaal zo moet gaan, maar ja ‘That’s Live”, want ook Remco dreigt verloren te gaan voor Moskou!
Remco heeft het wat moeilijker dan Coen altijd heeft gehad, omdat hij Freelance-correspondent is voor de GPD, dit is een samenstelling van diverse kranten, waaronder het Brabants Dagblad, en het Eindhovens Dagblad.
Ook hij dreigt verloren te gaan voor de Blog-Wereld, en hoewel ik hoop dat deze informatie verkeerd is, vermoed ik dat het wel eens waarheid zou kunnen zijn.
Kom Remco, dit ga je ons niet aandoen, zeg dat Coen een geintje heeft gemaakt!!!!!!!!!!!!!!!!
In ieder geval willen wij iedereen die heeft meegewerkt een het sukses van de weblog van Coen bedanken voor de vele uurtjes leesplezier!
Oleg, bedankt voor de foto’s voor de blog van Coen, en Hajo, bedankt voor het regelmatig reageren!
Verder rest ons Coen veel sterkte te wensen met het maken van de reportages voor NRC.
We blijven je volgen jongen.

Coen, Sieta, Famke, en Misja, veel geluk in het onbekende Nederland!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pakka! helmos@web.nl

1 Comments:

  • At 12:27 a.m., Blogger Unknown said…

    ha helmond! lees nu pas het bericht - veel weg geweest! naar sachalin en terug, verhuizing regelen, mijn nieuwe huis slopen en nu zit ik in rotterdam met vijf polen om het weer op te bouwen. het gaat goed, bedankt voor jullie beste wensen!

     

Een reactie posten

<< Home