Helmond - Moskou

Onze kans om eindelijk eens af te rekenen met alle vooroordelen over Rusland!

maandag, juni 26, 2006

BLATTER GAAT AF !

Helaas is het toernooi voor onze jongens ten einde, en kunnen we de vele versieringen weer opbergen tot het volgende toernooi.

Een wedstrijd die van spannend tot dramatisch verliep, was het resultaat van een avond die voor alle echte voetbalsupporters een droom wedstrijd had moeten worden.
En de schuldige????????????????

Nee, mensen, niet alleen de scheidsrechter, want in principe deed Ivanov alleen wat Sepp Blatter vooraf als opdracht had mee gegeven aan de arbiters.
‘Swalbe’s, te harde overtredingen, en onacceptabel gedrag, direct bestraffen’.
Dit was de opdracht welke de scheidsrechters hadden mee gekregen.
En dit was nu juist wat Ivanov heeft gedaan tijdens de wedstrijd.
Ik vind dat de man dus totaal niet vergeleken kan worden met de Engelse arbiter Poll, want die was de weg totaal kwijt tijdens de wedstrijd door een speler van Kroatië tot drie maal op geel te trakteren.
Ivanov bleef consequent in het uitvoeren van zijn taken.
Dat het uiteindelijk tot het astronomische aantal van zestien gele, en vier rode kaarten is gekomen, valt natuurlijk allereerst aan de spelers toe te schrijven, en de dooddoener als dat de arbiter dat zelf in de hand heeft gewerkt, is natuurlijk de meest groot mogelijke onzin.
De spelers van zowel Nederland, als die van Portugal lieten zich totaal gaan, en zagen de grens van het toelaatbare niet meer.
Als Blatter nu ook zo consequent zou zijn als zijn scheidsrechter, zou hij de beide landen direct aanpakken, maar ja, dan zou de FIFA zijn gezicht verliezen, en dus zal dit wel nooit gebeuren.

Dus als uiteindelijke conclusie zou je kunnen stellen, dat Sepp Blatter niet moet zeuren, maar achter zijn woorden zou moeten blijven staan!
De enige fout die men Ivanov zeker zou kunnen aanrekenen, was het moment van de gele kaart van Boulahrouz, deze had donkerrood moeten zijn!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pakka. helmos@freemail.nl

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home