Helmond - Moskou

Onze kans om eindelijk eens af te rekenen met alle vooroordelen over Rusland!

woensdag, juni 20, 2007

WAT IS NOU DUUR ?


Wederom is Moskou de duurste stad van de wereld om te wonen!

Tenminste voor de buitenlanders.

Ja natuurlijk, de Russen zijn niet gek, die willen die rijke buitenlanders even snel van hun snel verdiende Euro's, of Dollars afhelpen!

Toch is het niet zo vreemd dat ze tot deze conclusie zijn gekomen, als je bedenkt dat een appartementje in de binnenstad ongeveer één tot twee miljoen Dollar kost!

Huh, Euri's, Dollars, de munteenheid in Rusland is toch de Roebel?

Ja, inderdaad, dat heeft u goed, maar de Russen zijn nu eenmaal gek op het vergelijken van prijzen in Euro's en Dollars, dus wordt er bij zulke bedragen niet gesproken over de nationale munteenheid.

Wat zegt zo'n titel als de duurste stad van de wereld nu eigenlijk voor de Russen?

Niet veel hoor, de gewone Rus blijft zijn waren kopen bij de plaatselijke 'Kopeka', oftewel de Russische Aldi, en verder zal ze het een worst wezen.

Dus we kunnen tot de conclusie komen dat het leven alleen maar duur is voor de rijken onder ons, eindelijk gerechtigheid lijkt ons.

Zij kunnen een appartement betalen van een slordige miljoen Dollar, dus zullen zij ook niet wakker liggen van een paar schoenen van 300 Dollar.

Dus mensen, twijfel niet na deze berichtgeving over een bezoek aan Moskou, gewoon even mailen naar ons, en u heeft een heerlijk diner in de beste en betaalbaarste restaurants van Moskou, die in de binnenring gevestigd zijn.

Moskou duur?, Ga toch fietsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home