Helmond - Moskou

Onze kans om eindelijk eens af te rekenen met alle vooroordelen over Rusland!

donderdag, juli 05, 2007

OLYMPISCHE WINTERSPELEN 2014 NAAR RUSLAND !


Mijn dag begon perfect, want tijdens het eerste radio-contact van deze dag, vernam ik dat de winterspelen in 2014 plaats vinden in het Russische Sochi!
Nu moet u weten dat dit de plaats is waar de vader van Natasha een groot deel van zijn leven heeft gewoond, dus is deze plats voor ons niet geheel onbekend.
Het is het Benidorm van Rusland, en dat de meeste mensen niet eens weet waar het gelegen ligt, bewijst wel de reacties van de meeste Nederlanders.
Wij weten in ieder geval wel waar deze episode van de winterspelen worden gehuisvest, en kunnen u vertellen dat het een schitterende locatie is.
In Sochi zelf zal het in de winter aangenaam vertoefen zijn, (ongeveer tien graden boven nul), en eenmaal richting de accomodaties, zullen de temperaturen richting de tien tot vijftien graden beneden het vriespunt kunnen oplopen!
Wij denken dat er geen betere locatie mogelijk zal zijn om deze winterspelen te laten spelen.
Toch zijn er, zoals altijd, weer mensen die menen te moeten reageren op dit feit, terwijl zij niet eens weten waar Sochi ligt.
Zelfs tijdens mijn favoriete ochtendshow op de radio, moest ik mij even verbijten om het commentaar van de presentatoren!
Edwin Evers, normaal wel vrij objectief tijdens zijn commentaren over zaken, vroeg zich af waarom het IOC had gekozen voor Sochi.
‘Sochi, waar ligt dat dan, moeten we naar dat gat afreizen?’.
Nou meneer Evers, u zult nog vreemd op staan te kijken waar u terecht komt, want zoals wij al eerder refereerden, is dit een druk bezochte badplaats, met alle gewenste voorzieningen.
Zoals ik al eerder refereerde, hebben wij dus familie in Sochi wonen, en bestaat er dus de kans dat wij een bezoek zullen brengen aan deze editie van de winterspelen.
Dat de meeste mensen uit Nederland balen van het feit dat zij dus niet bij deze spelen aanwezig kunnen zijn, blijkt wel uit het aantal commentaar dat zij leveren in een grote krant van Nederland.
Toch willen wij deze mensen wel vergeven voor hun onwetendheid, want ook deze mensen zullen nodig zijn om de spelen tot een succes te laten worden.
Sochi wordt werkelijk een groot succes, dat weten wij wel zeker.
Daarom willen we middels een aantal filmpjes laten zien wat Sochi nu eigenlijk inhoud!

Pakka! helmos@web.nl

2 Comments:

 • At 3:34 p.m., Anonymous Anoniem said…

  Bedankt voor een interessante blog

   
 • At 9:37 a.m., Anonymous Anoniem said…

  momenteel hier te werk in de opbouw naar de spelen, indien de Russische bureaucratie niet zal versoepelen zal het hier wel op een fiasco uitdraaien, passpoort controles aan de luchthaven meer als een uur wachten voor amper 50 man, spreken geen woord engels...

  onvriendelijk nors volk.

  nee zit hier 7 maand en mij hebben ze eerlijk gezegd en de negatieve zin weten te bekoren

   

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home