Helmond - Moskou

Onze kans om eindelijk eens af te rekenen met alle vooroordelen over Rusland!

zondag, februari 12, 2006

AANPASSING FOTO-SITE !


De foto's van het Zomer-festijn, staan nu ook online.
Voor de mensen die denken, zegt me niets!

Zoals ik het vorig artikel al had geschreven, zijn we in januari 2005 naar onze nieuwe woning verhuisd, en in die eerste periode bleek dat een aantal buren, heel goed met elkaar overweg konden.

Nadat het wat mooier weer werd, en de huizen waren ingericht, kwamen diezelfde buren ook steeds vaker bij elkaar op de koffie.
Na het werk, of in de avond werd er regelmatig gebuurt bij elkaar, en op een gegeven moment kwam een van de buren met het plan om de verjaardag van zijn zoontje, in de tuin te gaan geven, en dat de buren van harte welkom waren.

De andere buurman, reageerde hierop dat ook hij zijn verjaardag op die dag zou vieren, en om een lang verhaal kort te maken, werd er een plan gesmeed om tensamen een tuin-feest te houden.
Dit bleek een gouden zet, want het werd een, welliswaar wat uit de hand gelopen, maar zeker een schitterend feest.
Nadat de avond zo goed was verlopen, besloten we, tijdens het opmaken van de drank, de volgende dag, dat het misschien geen verkeerd plan zou zijn om dit jaarlijks terug te doen keren.

Zodoende dat de volgende avond op 26 augustus 2006 is gepland, en we hopen dat het dan weer zo'n fantastische avond zal gaan worden.

De foto's staan nu online, en je kunt ze gewoon downloaden, zodat iedereen een leuk aandenken heeft van die onvergetelijke avond.

Voor de buitenstaander zal dit alles niet zo belangrijk zijn, maar voor de aanwezige die avond, is dit wel leuk lijkt ons.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home