Helmond - Moskou

Onze kans om eindelijk eens af te rekenen met alle vooroordelen over Rusland!

zaterdag, april 29, 2006

JAMMER, MAAR OPSTAAN EN OPNIEUW BEGINNEN !

Helaas mocht het gisteravond niet lukken om een vervolg te geven aan de opmars naar de eredivisie voor Helmond Sport!
Het was niet zo’n goede wedstrijd van beide teams, maar dat was niet zo opmerkelijk want er stonden 22 nerveuze spelers op de mat, die géén van alle wilden afgaan.
Uiteindelijk was het Volendam dat aan het langste eind trok, en het doek voor ons Helmond sloot!
Toch werd het voor Ruud Brood nog een waardig afscheid, en bleven de trouwe supporters van de rood-zwarten nog een tijd lang op de tribune staan om hun oefenmeester zingend en in de handen klappend, te bedanken.
Trots dat zij dan toch nog de nacompetitie hadden gehaald, ondanks dat dit er in het verloop van het seizoen toch echt niet naar uit gezien had, namen zij afscheid van Ruud.
Helmond speelde zoals zij het hele seizoen hebben gespeeld, te wisselvallig, en teveel kansen nodig hebbend, ze missen echt een afmaker in de voorhoede.
Ze spelen niet slecht, maar missen overleg, en het is op het veld duidelijk niet het team dat we gewend zijn de laatste jaren.
Misschien gaat daar ook wat verandering in komen, want bekend is geworden dat Driss El-Akchaoui van AGOVV een tweejarig contract heeft getekend bij de club uit de Peel.
Uiteraard mag van deze jongen niet verwacht worden dat hij de kar gaat trekken, hij is tenslotte pas 22 jaar, maar voor de toekomst zou hij wel eens een belangrijke speler kunnen gaan worden.
Nu kunnen we ons dus echt voor gaan bereiden op het WK, en uit gaan zien naar het volgend seizoen.
Laat Volendam maar winnen van NAC, dat heeft de club wel verdiend na deze drie slopende wedstrijden tegen ons Helmond Sport.
Voor een volledig verslag klikt u hier!


Pakka. helmos@freemail.nl

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home