Helmond - Moskou

Onze kans om eindelijk eens af te rekenen met alle vooroordelen over Rusland!

dinsdag, maart 21, 2006

RUSLAND OF PSV !Ik vind het eerlijk gezegd een soap aan het worden.
Hiddink wil niet zeggen wat hij gaat doen, de angstige Rob Westerhof hoopt, (en bid elke avond zevenhonderd weesgroetjes om de Varssevelder te behouden), op een wonder, en Jan Timmer weet nu al zeker dat Hiddink volgend seizoen weg is.
Rusland hoopt natuurlijk zeker op de komst van Hiddink, maar daar zijn ze het onderhand wel gewend dat de bond met zoveel namen strooit.
De enige die weet wat er volgend seizoen gaat gebeuren, is Guus zelf, en mocht er nog iemand binnen de club op de hoogte zijn van zijn beslissing, dan zullen we dat zeker voor 31 maart, (de dag waarop het wereldkundig gemaakt zou worden), weten, want zoiets blijft in de voetbalwereld toch nooit lang een geheim.
Ik hoop uiteraard dat hij voor Rusland zal kiezen, (dan zal er waarschijnlijk een naturalisatie voor Quincy klaarliggen, want Rusland kent geen Verdonk), maar ook Advocaat had ik een prachtige oplossing gevonden.

Dick Advocaat is in Nederland totaal afgebrand, maar dat is iets echt Hollands, want door één verkeerde beslissing wordt je nog geen slechte trainer natuurlijk.

Hoe het ook zal verlopen, ik volg het op de voet................

Pakka.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home