Helmond - Moskou

Onze kans om eindelijk eens af te rekenen met alle vooroordelen over Rusland!

maandag, maart 13, 2006

MILOSEVIC OVERLEDEN ! (2)


Nog eenmaal zal ik een artikel wijden aan de dood van Milosevic, en daarna mogen ze schrijven wat ze willen, maar ben ik mijn ei kwijt.

Bekend is geworden dat er in het bloed van Milosevic, sporen gevonden zijn van rifampicine, en de Toxioloog, D.R.A.Uges, liet in zijn rapport weten dat dit de stof moest zijn, die de werking van de medicijnen voor de te hoge bloeddruk, neutraliseerden.
Na uitkomst van dit onderzoek, werd door het hoofd van het klinisch farmaceutisch toxicologisch laboratorium van de Haagse ziekenhuizen, D.J.Touw, geconcludeerd dat Milosevic deze stof gebruikt zou hebben om zijn ziektebeeld te continueren, om zo het proces te vertragen.

Tot dusver lijkt dit allemaal heel logisch, en het zou dus betekenen dat door de stof de bloeddruk niet omlaag ging, en uiteindelijk een hartaanval, Milosevic fataal zou zijn geweest.

Toch zijn er een aantal vreemde gebeurtenissen, die vraagtekens over deze theorie opwerpen.
Als het werkelijk zo is dat Milosevic zelf deze stof tot zich heeft genomen, wat Del Ponte ook steeds maar weer beweerd!, waarom beweerd D.J.Touw dan dat een leek deze stof niet tot zich toe kan dienen, maar dat dit door een bekwaam medisch opgeleid persoon dient te gebeuren?
Hij spreekt zich dus tegen, of het tribunaal heeft niet helemaal opgelet, ik zou eerder willen zeggen dat ze hebben zitten slapen, want het lijkt mij sterk dat er personen bij Milosevic in de buurt konden komen die in opdracht van Milosevic zelf, die stoffen hebben kunnen leveren en/of toe hebben kunnen dienen.

Verder verklaarde men dat men niet bereid was om Milosevic naar Moskou te laten gaan, omdat er dan, na onderzoek vast zou komen te staan dat de stof in het bloed aanwezig zou zijn, en Moskou dus een vinger naar het tribunaal zou hebben gericht, met de mededeling dat de Nederlandse artsen niet eens in staat zouden zijn om een te hoge bloeddruk te kunnen onderdrukken.
Tuurlijk heren, weer Moskou, terwijl het natuurlijk ook zo zou kunnen zijn dat Moskou eventueel ook andere stoffen zou kunnen ontdekken, vreemd dus he, dat Milosevic niet voor behandeling naar Moskou mocht.
Ik wil niets insinueren, maar is het allemaal niet wat te makkelijk?
Verder wil ik er eigenlijk geen woorden meer over vuil maken, en hopen dat de doofpot niet al te vol is, want er komt weer wat aan.

Pakka.

2 Comments:

 • At 4:20 p.m., Blogger dzjomla said…

  Beste kameraad,
  Het is erg sympathiek op welke manier je jezelf bezig houdt met de dood rond Milosevic. Het dramatische hiervan is alleen dat mensen hier je niet serieus nemen als je in dit land een mening hebt die niet hetzelfde is als die van hun. Ze voelen zichzelf zelfs beledigt. De verontwaardiging in Nederland onder de mensen in alle lagen van de bevolking als je tegen hun mening ingaat is enorm.
  Milosevic heeft iets in zijn bloed wat er niet thuis hoort en het is waarschijnlijk door hem zelf toegediend. Iets anders kan het niet zijn want de mensen hier in het westen zouden zoiets nooit doen. Daar zijn ze veel te geciviliseerd voor.
  Het land waar kinderporno voor de politie niet de hoogste prioriteit heeft en er maar twee rechercheurs zijn voor heel Nederland om deze vorm van criminaliteit aan te pakken. Je eigen kinderen vermoorden en dan jezelf omdat het niet zo goed gaat in de relatie een wekelijks tafereel is geworden. Ik kan wel meer opnoemen maar dan komt dadelijk de democratische AID mijn huis even bezoeken omdat ikzelf durf na te denken in dit democratische land. Dit land dat lid is van de westerse orde die miljoenen mensen de dood in jagen om olie, diamanten en al het andere wat te met geld en macht te maken heeft ( ik praat nu alleen over de periode vanaf het jaar 2000). In dit westen zijn er geen mensen die zoiets doen als iemand gif toedienen.
  Ik zou wel lachen als blijkt het gif door een dierenactivist toegediend zou zijn want Milosevic was een liefhebber van vlees en dat kan toch een reden zijn! Dat zouden ze hier nog geloven ook.
  Het feit is dat ze het allemaal weten maar er, of niks aan kunnen doen, of het interesseert ze gewoonweg niks.
  Voor ons zijn woorden ons enige wapens tegen dit onrecht en die gebruiken we op deze manier. Ook al zijn er maar weinig mensen die het lezen. Zolang ze niet aan ons territorium daar zitten, en we nog in alle rust kunnen genieten van die armoede en slechte omstandigheden daar, is het voor ons wel te verdragen. Ook al hebben ze het in het voorjaar van 1999 geprobeerd om mijn Novi Sad met de grond gelijk te maken met hun democratische bommen! Ik dwaal weer af.
  Kameraad, ik vindt het een loffelijk streven dat je als een van de weinige vragen stelt bij de gebeurtenissen rond de dood van Milosevic maar laat het gewoon rusten. We zullen het nog vaak gaan hebben over de onechte en oppervlakkige berichtgeving van de vrije media en daar moeten we nog wat woorden voor sparen. Tot horens en in afwachting van je volgende bericht,
  Je Nederlands/Servische vriend Dzjomla.

   
 • At 5:30 p.m., Blogger Natasha en Frans said…

  Daarom had ik ook dit bericht nog even willen plaatsen dzjomla.
  Alleen om mijn ei nog even kwijt te raken!
  Laten we er hierna inderdaad maar over ophouden, en laten ze maar lekker blijven geloven in hun zaak, ik weet in ieder geval dat Rusland het er zeker niet bij zal laten zitten, die hebben nog iets te goed van de heren in de fluwelen stoelen!
  Ik hoor je vriend!

   

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home