Helmond - Moskou

Onze kans om eindelijk eens af te rekenen met alle vooroordelen over Rusland!

vrijdag, mei 26, 2006

BESLAN GIJZELNEMER LEVENSLANG !

De Tsjetsjeen Noerpasji Koelajev, die in september 2004 deel nam aan de gijzelingsactie van een school in Beslan, is tot levenslang veroordeeld door een rechtbank in Vladikavkaz.
De 26-jarige timmerman heeft tot nu toe altijd beweerd onschuldig te zijn.

Over de schuldvraag zal eigenlijk weinig vraagtekens bestaan bij de meerderheid van de Russische bevolking, en indien er een opiniepeiling onder de bevolking zou plaatsvinden, zou de man de doodstraf krijgen.
Deze doodstraf is eigenlijk de enige straf welke hij verdient, dus mag hij blij zijn met de uitspraak.

‘Onschuldig’, nee hij was even boodschappen aan het doen in Beslan!
Kom op meneer Koelajev, wees een man en ga die zeventig maagden ophalen, zodat deze wereld verlost is van je belachelijke uitspraken!
Je bent medeplichtig aan het doden van 331 mensen, waaronder 186 (HONDERDZESENTACHTIG) kinderen.
En natuurlijk is Moskou verantwoordelijk voor een deel van die slachtoffers, maar zij hebben niet gevraagd om een gijzeling.
Moskou heeft hele grote fouten gemaakt, en daar zullen zij in de toekomst ook op afgerekend worden, maar dat Koelajev bloed aan zijn handen heeft, lijkt inmiddels wel duidelijk!
Hij zal waarschijnlijk zelf geen kinderen hebben, en indien hij deze wel heeft, moet hij maar even in de onschuldige ogen van die koters kijken!!!!!!!!!

Als de helden van Tsjetsjenië nu kerels zijn, ontvoeren zij de president van Rusland, maar vermoedelijk weten deze mafkezen niet eens hoe die president heet!

Dit hele artikel is vreselijk ongenuanceerd, maar het is een mening die recht uit het hart komt!
U weet inmiddels hoe wij over deze hele gebeurtenis denken, en de trouwe lezers hebben al eens kunnen lezen dat wij persoonlijk hebben kunnen ervaren hoe het is om met deze terroristen in aanraking te komen.

Maar goed, de schurk zit voorlopig vast, en hopend dat Moskou hem naar de Nikkelfabrieken stuurt, zal ook deze uitspraak wel weer reden voor Tsjetsjenië zijn om deze zomer weer wat aanslagen te plegen.

Heren terroristen, je krijgt de bevolking van Rusland niet aan jullie kant, en al helemaal niet als je kinderen in jullie strijd betrekken.

Verder wens ik de bevolking van Tsjetsjenië veel geluk toe, en hoop dat zij geleerd hebben met Beslan, hoewel ik dit betwijfel!

Pakka. helmos@freemail.nl

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home